Bill Gates i-a surprins pe toți.

 A anunțat ce va face cu toată averea sa

Cel mai bogat om al planetei continuă să surprindă. Omul cu 90 de miliarde de dolari în conturi a decis care va fi soarta averii sale după ce va muri. Afaceristul Bill Gates a anunțat că, după moartea sa, vrea să-și lase toată averea oamenilor săraci.

bill-gates

Fondatorul Microsoft este tatăl a trei copii, Jennifer (20 de ani), Rory (17 ani) și Phoebe (14 ani), pe care îi are din căsnicia cu soția sa, Melinda. Însă cu toate că are moștenitori, suma de 90 de miliarde de dolari pe care o are în conturi va fi lăsată celor care chiar se confruntă cu probleme financiare grave, conform The Sun. Însă, cei trei copii ai miliardarului nu sunt deloc afectați de decizia luată de tatăl lor, ba chiar îl susțin și li se pare o idee foarte bună ca oamenii care nu au posibilități să beneficieze de acești bani, după cum a afirmat omul de afaceri. Bill Gates a mărturisit că le va lăsa ceva bani și copiilor, dar numai pentru a le da un start în propriile cariere. Acesta consideră că are copii apți pentru a reuși singuri în viață și că nu vrea să distrugă acest lucru punându-le totul pe tavă.

207160

“Nu fac un favor copiilor mei lăsându-i să moștenească atât de mulți bani. Ba chiar le-aș da viețile peste cap și nu și-ar mai urma propriul drum”, a afirmat Bill Gates în cadrul unei emisiuni. Fiica cea mare a omului de afaceri are un viitor strălucit asigurat, fiind studentă la Universitatea Stanford din California, una dintre cele mai bune universități din întreaga lume. Bill Gates a oferit acestei instituții 6 milioane de dolari pentru a ajuta la construirea unei clădiri destinată studiului calculatoarelor.

sursa:google/stiripesurse.ro-preluare The Sun
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s