Ascultarea face să se întâmple absurditatea

Imaginați-vă o pasăre care aduce pâine și carne în fiecare la ușa noastră. Asta ar fi o absurditate, din moment ce este greu de dresat un cățel să caute mingea…

Totuși absurditatea s-a întâmplat: ”El a făcut potrivit cu Cuvântul DOMNULUI: s-a dus și s-a așezat lângă uedul Cherit, care se află la răsărit de Iordan. Corbii îi aduceau pâine și carne dimineața și seara, iar apă bea din ued.” 1  Regi 17:5,6

Pentru lume, credința supranaturală este o absurditate.

Cerșetorul care devine om de afaceri, bolnavul care este vindecat de SIDA, cancer, lepră sau orice altă boală cunoscută ca fiind incurabilă, acela care într-o zi a fost marginalizat, acum  este o persoană de bine și reintegrată în societate, etc…

absurdo-620x394

Pentru necredincioșii în Cuvântul lui Dumnezeu, toate acestea sunt o ”absurditate”! Dar pentru cei care au credință supranaturală nu, pentru că aceștia trăiesc prin ascultarea de Cuvântul lui Dumnezeu. Absurditatea este posibilă doar când ne materializăm credința în altarul de sacrificiu, așa cum a fost exemplul lui Ilie, care în mod absurd i-a chemat pe profeții lui baal pentru o provocare, în care și-a riscat propria viață. Multora cu siguranță acest lucru li s-a părut o absurditate, dar pentru Ilie era totul sau nimic, viața sau moartea.

Credința absurdă sau supranaturală este credința care Îl mulțumește pe Dumnezeu, care nu-I lasă nici o opțiune. Ori Dumnezeu îi răspundea lui Ilie,  ori el era anihilat de profeții lui baal.

În acest Foc Sfânt, doar cei care își vor manifesta această credință de calitate, făcând ce este o absurditate, adică, un sacrificiu perfect în altarul Dumnezeului Viu, vor putea vedea absurditatea pe care Dumnezeu o va face în viețile lor.

Când este ascultată vocea lui Dumnezeu, nu ai cum să greșești, pentru că tot ce s-a întâmplat în viața lui Ilie au fost absurdități în ochii umani.

Când există ascultare, nu există nici un fel de îngrijorare, pentru că, chiar și ce este  imposibil, devine posibil.

De aceea este scris: ”Căci noi umblăm prin credință, nu prin vedere”. 2 Corinteni 5:7

 

sursa:google/parintelelucian.ro(preluare)

 

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în RELIGIE, SPIRITUALITATE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s