Despre viata…

Cea mai mare glorie nu o dobândeşti atunci când nu eşti doborât niciodată, ci atunci când te ridici după ce ai căzut…
Indiferent ce faci în viaţă, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci.

image0012

Viața și tot ce trăim este asemenea unei povești, cu începuturi frumoase, dar și cu sfârșituri dureroase, cu căderi subite, dar și cu renașteri fosforescente. De multe ori pe drumul vieții mergem pe căi necunoscute, cotim uneori greșit și ajungem să trăim ce nu ne dorim. Ne lăsăm sufletul călcat în picioare sau dăm frâu liber orgoliului și neliniștii să ne mistuie sufletul. Ne schimbăm și încetăm să mai fim noi. Începem să aruncăm vina pe alții pentru ceea ce ni se întâmplă, dar viața ne lovește și ne aruncă la pământ pe fiecare. Tindem sa reacționăm și să lovim înapoi și de cele mai multe ori fără să ne gândim rănim persoane care nu au nici o vină pentru ceea ce ni se întâmpla. De fapt în viață nu este vorba despre cât de tare putem să lovim atunci când reacționăm la ce ni se întâmplă, ci cât de tare putem să fim loviți și totuși să avem puterea să ne ridicăm, să ne ștergem de praf și să mergem mai departe.

Viața întreagă reprezintă de fapt o multitudine de decizii, decizii de a ne ridica de jos, din nou și din nou… Acest proces se numește maturizare. Să putem să lăsam trecutul să rămână doar în amintiri și să ne ridicăm pentru a ne bucura de prezent. Exista un dar în fiecare cădere și o putere în fiecare ridicare. Putem sa ajungem să stam cu adevărat drepți doar atunci când am învățat să îi iertam pe cei care ne-au trimis la pămant, dar mai ales să ne iertam pe noi însine.

images-1

Ne bucuram cu adevărat de poveste când ne acceptăm așa cum suntem și când realizam ca avem nevoie de atât de puțin pentru a fi fericiți.

PS Destinul prinde formă în momentul în care iei o decizie.

surse:google/yahoo/dragaviata.ro(preluare)
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s