Extratereştrii au construit o bază pe Pământ acum 7000 de ani pentru a descoperi Planeta X sau Nibiru, spune ministrul irakian al Transporturilor, Kazem Finjan, într-o conferinţă de presă.

Conform acestuia, baza este folosit ca un site de lansare a navelor spațiale pentru a explora sistemul nostru solar și a descoperit planeta ipotetică Nibiru, de asemenea, cunoscut sub numele de Planeta X, a spus ministrul.

iraqi-aliens-717451

Mesopotamia (sudul Irakului) este în mare măsură văzută ca locul de naștere al civilizației, dar, potrivit ministrului Finjan, a fost, de asemenea, locul de nastere al explorării spațiului de către extratereştri. De asemenea, conform acestuia, de acolo a început o misiune străveche, care a identificat prima planetă pitică Pluto, cu mult înainte de descoperirea sa oficială în 1933, scrie express.co.uk.

sursa:express.co.uk.-preluare realitatea.net

 

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în MISTERE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s