Sicriile suspendate de pe muntele Gongxian – unul dintre cele mai mari mistere din China

Sicriele suspendate de pe munteleGongxian, din provincia Sichuan, reprezintă unul dintre cele mai mari mistere din China. Daily Mail scrie că “cei îngropaţi aici sunt mai aproape deDumnezeu pentru totdeauna, într-un fel sau altul”.
782377
Cotidianul britanic scrie că sicriele au fost construite de poporul Bo, care a disparut în urma cu 400 de ani. Fiecare sicriu este făcut dintr-un trunchi de copac. Daily Mail notează că în varianta originală sicriele aveau un strat protector de bronz.

Un expert local a spus că, cel mai probabil, sicriele au fost suspendate pe munte într-o încercare de apropiere de divinitate. „Unele sunt vechi de 3.000 de ani, iar cele mai recente datează de acum 1.500 de ani. Se vehiculează că ei credeau că, astfel, se vor apropia mai uşor de zei. În plus, prin construirea mormintelor suspendate animalele sălbatice nu puteau mânca organele celui decedat, iar sufletul era binecuvântat pentru eternitate „, a spus expertul.

Daily Mail mai scrie că în ultimele două luni sicriele suspendate au fost într-un proces de renovare, principalul scop fiind stabilizarea si restaurarea lor.

Peste 40 de sicrie au fost restaurate şi alte 16 au fost descoperite, acestea din urmă având o importanţă istorică foarte mare şi o vechime de peste 3.000 de ani.

Sicriele aflate la zeci metri deasupra pământului sunt cele mai joase, în timp ce altele se află chiar şi la 130 de metri înălţime.

sursa:diacaf.com
Articol publicat pe http://www.gandul.info
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în MISTERE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s