CIVILIZAȚIE UMANOIDĂ EXTREM DE AVANSATĂ

EDWARD SNOWDEN ,FOST AGENT NASA, SUSȚINE CĂ ÎN INTERIORUL TERREI TRĂIEȘTE O CIVILIZAȚIE UMANOIDĂ EXTREM DE AVANSAT

premii-nobel-edward-snowden-si-papa-francisc-posibili-laureati


 

Unul dintre cei mai controversați americani, fostul agent al National Security Agency (NSA), Edward Snowden susține că OZN-urile sunt cât se poate de reale și aparțin unei civilizații extrem de avansate, care trăiește de sute de mii de ani sub scoarța terestră.

La prima vedere declarația celui mai renegat dintre americani, Edward Snowden pare desprinsă dintr-un film de la Hollywood, dar trebuie să reamintim că acest personaj controversat a lucrat la una dintre cele mai importante agenții de securitate națională din SUA și a avut acces la cele mai importante documente secrete.

Snowden este de părere că americanii păstrează cu sfințenie secretul OZN-urilor. Aceste aparate de zbor nu aparțin unei specii extraterestre, venită de pe o planetă îndepărtată, ci unei civilizații umanoide, care trăiește în interiorul planetei nostre. Aceste ființe nu sunt de origine extraterestre, ci trăiesc în interiorul planetei nostre de sute de mii de ani, sau chiar milioane.

Aceasta este cauza pentru care umanoizii din subteran au ajuns la un nivel al dezvoltării incredibil de mare în comparație cu omul. Mai mult de atât, civilizația intraterestră nu se teme de oameni, ci ne vad precum niște furnici inofensive, care nu merită prea multă atenție.

Acest secret este păzit cu sfințenie și pentru ca detaliile importante să nu iasă la iveala, agențiile americane duc o campanie de manipulare în masă pentru ca opinia publică să creadă că OZN-urile de fapt sunt drone sau chiar baloane meteorologice. Mai mult de atât, nimeni nu certifică ideea că planeta noastră ar fi goală pe interior și mai mult de atât o civilizație extrem de avansată de umanoizi să locuiască acolo.

Această percepție este una sumbră în condițiile în care povestea Pământului gol se regăsește în cultura celor mai străvechi culturi care au trăit pe Terra. De exemplu,cultura Hopi ne învață că în trecutul îndepărtat zeii au venit pe Terra de undeva din interiorul planetei, prin peșteri. De asemenea, de-a lungul secolului trecut au existat numeroși oameni de știință care au sugerat că planeta noastră este goală pe interior. Aceștia fie au fost dur criticați pentru îndrăzneala lor, sau nu au fost luați în seamă din motive lesne de înțeles.

Teoria Pământului gol

Teoria modernă spune că Pământul s-a format prin condensarea materiei, generată de forțele de atracție gravitațională. Ceea ce nu a fost explicat, ci dimpotrivă, cu desăvârșire ignorat, a fost influența extrem de importantă pe care o exercită forța centrifugă. Pornind tocmai de la influența forței centrifuge, Reed a expus ideile despre Pământul gol în 1903, iar Gardner în 1913. Teoriile lor spun că Pământul și în general toate planetele sunt formate din nebuloase. În mijlocul Pământului se află un nucleu incandescent care este de fapt ca un fel de Soare central, ce are un diametru de aproximativ 1000 de km. Această teorie a Pământului gol explică printre altele aurorele boreale pentru care știința oficială – care nu recunoaște existenta unei imense cavități în interiorul Pământului -, nu are în realitate nicio explicație plauzibilă.

Conform lucrării dr. Raymond Bernard, O lume ascunsă, publicată în anul 1969, teoria Pământului gol și-a găsit confirmarea atât în expediția arctică (1947), cât și în cea antarctică (ianuarie 1956), conduse de contra-amiralul american Richard Evelyn Byrd.

sursa:ampress.ro

 

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în MISTERE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s