FENOMEN – Arhivele Pierdute – Secretele „Rătăcite” ale lui Nikola Tesla (documentar)

Nikola Tesla este geniul sub care stă dezvoltarea actuală a omenirii, considerat de biografii americani ca fiind un emigrant de origine sârbă. În realitate el a fost istro-român, născut in noaptea de 9 spre 10 iulie 1856 ca fiu al preotului ortodox Milutin Teslea si al Gicăi Mandici.

tesla
Familia tatălui era de grăniceri antiotomani, în fostul imperiu austro-ungar. Numele inițial de familie era Draghici, dar el a fost înlocuit în timp, prin porecla de Teslea, după meseria transmisă în familie, de dulgher (teslari).
El a fost un mare vizionar, multe din ideile sale nefiind înțelese nici astăzi și constituind o permanentă sursă de dispută între marile puteri.
Nikola a demonstrat încă din primii ani ai copilăriei capacități mentale excepționale și percepții extrasenzoriale, el fiind mai târziu un deschizător de drumuri în domenii tehnice vaste, precum cel al electricității, radioului, curenților de înaltă frecvență, sistemului de curent alternativ, câmpului magnetic rotativ, structurii atomului și nucleului acestuia, motoarelor și diferitelor tehnologii fără de care lumea modernă ar fi de neimaginat.
Tot ceea ce astăzi numim tehnologie avansată se bazează pe invențiile lui Nikola Tesla, unele dintre acestea datând de peste un secol. In documentarul de mai jos sunt dezvăluite o parte din secretele „rătăcite” ale marelui geniu.
Va invitam sa urmariti documentarul (accesati link-ul de mai jos)
Vizionare placuta!
surse:google/youtube
Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în GENII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s