APARIȚIE MISTERIOASĂ A PILOTULUI ZBORULUI MH 370 MALAYSIA AIRLINES, DISPĂRUT ÎN MARTIE 2014. Cum este posibil?

avionUn caz șocant s-a petrecut la un spital din Taiwan, săptămâna trecută. Pilotul zborului MH 370 Malaysia Airlines, dispărut în martie 2014,  a fost adus la spital de un cuplu de taiwanezi.

Cei doi taiwanezi au declarat că au descoperit corpul pilotului, în vârstă de 53 de ani, în apropierea localității lor. Pilotul prezintă semne puternice de deshidratare și după 16 ore de somn și-a revenit. El a fost identificat după amprentele digitale.

Potrivit efemeride.ro, pilotul nu a putut spune nimic autorităților pentru că suferă de amnezie retrogradă, boală apărută în urma unui stres puternic. Medicii au declarat că amnezia retrogradă este un mecanism inconștient de autoapărare. Pilotul este foarte slăbit și se pare că anumite zone ale creierului au suferit grave leziuni care au dus la această amnezie.

Medicii sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea completă a pilotului. Cu toate că au fost efectuate căutări ale avionului dispărut, autoritățile nu cunosc cauzele care au dus la dispariția avionului, a celor 12 membrii ai echipajului și a 227 de pasageri.

Cu câteva luni în urmă, a fost dat publicității raportul întocmit de mai mulți specialiști independenţi. Aceștia susțineau că avionul a fost deturnat și nu ar fi fost un accident. Au fost lansate multe ipoteze cu privire la dispariția avionului. Multe dintre acestea susțineau ipoteza unui atac terorist, în urma căruia avionul ar fi fost deviat de la traseul său și dus într-o zonă secretă.

Apariția pilotului în apropiere de o localitate taiwaneză ridică multe semne de întrebare. Rămâne ca ancheta să fie redeschisă și pilotul să poată să-i ajute pe anchetatori. În primele zile de la dispariția avionului, au fost voci care l-au acuzat pe pilot că ar fi implicat în dispariția avionului.

sursa:ampress.ro

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în MISTERE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s