Imagini misterioase în tabloul “Mona Lisa” al lui Leonardo da Vinci! (video)

Leonardo da Vinci, născut la 15 aprilie 1452 în micul oraş Vinci de lângă Florenţa, în Toscana, a fost un pictor, sculptor, arhitect şi om de ştiinţă italian.    Artist, inventator şi filozof în acelaşi timp, Leonardo reprezintă intruchiparea tipului de „om universal” al Renaşterii şi rămâne unul dintre cei mai importanţi oameni ai acestei epoci.   Ca pictor a realizat lucrări pătrunse de un adânc umanism, pline de poezie şi de mister. „Gioconda”, „Madona în grota”, „Sf. Ana cu Fecioara şi Pruncul”, „Cina cea de taină” sunt doar câteva dintre cele mai faimoase lucrări ale sale.    Ca sculptor a realizat statuia ecvestră a lui Francesco Sforza. A lăsat un mare număr de schiţe şi proiecte de arhitectură. Da Vinci a avut numeroase contribuţii în numeroase ramuri ale ştiinţei precum mecanică, hidrotehnică, optică, cosmologie, anatomie şi botanică. A lucrat la construcţia unor aparate de zbor şi a proiectat numeroase maşini şi cuptoare metalurgice.   Leonardo Da Vinci şi inovaţiile sale în domeniul picturii au influenţat cursul artei italiene pentru mai mult de un secol după moartea sa, iar studiile sale ştiinţiifice au anticipat multe dintre realizările ştiinţei moderne.

Ce-a vrut maestrul să ne transmită?

leornardo da vinco alien codes hidden images

Un utilizator YouTube, “Paranormal Crucible” a luat cel mai celebru tablou de-al lui Leonardo da Vinci , Mona Lisa, şi, cu ajutorul unui progrăm grafic, l-a inversat şi i-a aplicat fenomenul de oglindă . Iar rezultatul a fost incredibil. S-au obţinut noi imagini uluitoare, care par să fi fost ascunse de pictorul genial (se ştie că lui Da Vinci îi plăcea enorm să ascundă lucruri… era un maestru al deghizărilor). Astfel, s-au descoperit ascunse nişte structuri cu un design incredibil, dar şi nişte chipuri extrem de ciudate. La un moment dat se observă un chip uriaş, monstruos, întunecat; i se vede trupul, de la umeri în sus, gura, nasul şi ochii întunecaţi. Iar deasupra ochilor, se pare că se ivesc nişte coarne.

Acelaşi utilizator a reluat această descoperire iniţială a mărit grafica, a prelucrat-o şi i-a rezultat pur şi simplu un extraterestru, aşa cum apare el reprezentat de mai mulţi martori în zilele noastre!

Rezultatul acestor transformări grafice succesive îl puteţi vedea mai jos

Mona Lisa 1

Mona Lisa 2

Mona Lisa 3

Mona Lisa 4-lovendal.ro (preluare)

Mulți teologi cred că maestrul Leonardo Da Vinci a ascuns în mod deliberat coduri secrete și mesaje subliminale în cea mai mare a operei sale. Dacă acest lucru este adevărat, atunci rezonabil de a presupune că Da Vinci a pictat Mona Lisa cu scopul de a ascunde fapte istorice și religioase importante privind prezența extraterestră și implicarea extratereştrilor în Biserica Romano-Catolică.

Ţinând cont de toate aceste lucruri, n-ar fi exclus ca Leonardo Da Vinci să fi avut chiar o origine extraterestră. El arată toate semnele: capacitate intelectuala foarte mare (mult deasupra oamenilor) şi o putere de creație extraordinară. A nu se uita câte invenţii a realizat acest geniu şi le-a pus pe hârtie, cu multe secole înainte ca ele să fie puse în practică de oameni!

Va invit sa urmariti materialul video

sursa:google/youtube
Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în PARANORMAL, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Imagini misterioase în tabloul “Mona Lisa” al lui Leonardo da Vinci! (video)

  1. Ghera C. zice:

    Bai nesimtitule, ai copiat tot articolul de aici, fara sa precizezi sursa? Esti un plagiator!! Lasa ca te voi reclama! http://www.lovendal.ro/wp52/un-extraterestru-infiorator-a-fost-gasit-in-celebra-pictura-mona-lisa-a-fost-genialul-leonardo-da-vinci-o-fiinta-de-pe-alta-planeta/

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s