MISTERELE ANULUI 2015: Nimeni nu știe de unde provine această filmare | Pare să fie realizată în viitor și transmite un mesaj important (video)

În urmă cu câteva luni, un videoclip misterios a apărut în mediul online. Este cunoscut sub numele de 11B-X-1371 și nimeni nu înțelege mesajul pe care dorește să-l transmită. 

creepy-youtube-video-plague-mask-1

La prima vedere, această filmare pare făcută de niște oameni cu probleme psihice, dar atunci când au fost analizate mai multe aspecte s-a stabilit că lucrurile sunt mai complexe de atât. Filmarea a fost încărcată pe Youtube în luna mai a anului 2015 și la prima vedere un personaj misterios este filmat într-o clădire abandonată. Imaginile par rupte dintr-un film horror, iar sunetul pare să fie un bruiaj, care să deranjeze urechile celor care ascultă. Personajul bizar, care poartă o mască ciudată, face din mână mai multe mișcări, de parcă ar încerca să transmită un mesaj codat. Mai mult de atât, o serie de coduri apar în secvențele acestui videoclip. Toate acestea poartă amprenta unui mesaj global, care nu a fost descoperit nici în prezent. Deși este prezent în mediul online de mai bine de jumătate de an, o copie a filmării a fost trimisă prin poștă scriitorului suedez Johnny Krahbichler. Acesta a fost uimit de ceea ce a văzut în imagini și s-a apucat să elucideze misterul. Nu a reușit în totalitate, dar descoperirile sale sunt de-a dreptul uluitoare. În primul rând mesajul care apare în descrierea videoclipului este sub forma unui cod binar. Acesta se traduce prin sintagma “Te queda 1 año menos”, adică „Ai un an mai puțin”…bineînțeles că de viață. Un alt aspect impresionant este coloana sonoră a videoclipului. Ea nu a fost aleasă întâmplător, ci poartă mai multe mesaje secrete. Spectrograma sunetului arată un mesaj în engleză, care se traduce prin „Ești deja mort!”, pentru ca alături se apară o imagine cu o persoană care este torturată. Cine este această persoană și de ce trebuie să fie moartă? Nu se poate răspunde la aceste întrebări. Atunci când cadrele filmării au fost analizate minuțios, alt mesaje au fost descoperite. Primul este scris pe geamul din dreapta personajului bizar. Acesta este în codul Morse și se traduce prin „Omoară președintele.” Despre care președinte să fie vorba? Dacă mesajul este scris în engleză atunci nu putem decât să ne gândim la președinte SUA, Barack Obama.

plague-mask-video-youtube-code-1

Un ultim aspect interesant este că personajul misterios, atunci când îşi deschide palma, încearcă să mai transmită un mesaj. Acesta nu a fost încă decodificat. Cu toate acestea, se pare că videoclipul a fost filmat într-una dintre camerele părăsite ale fostului ospiciu din Otwock, Polonia. Mai mult detalii nu se cunosc, dar cu toate acestea există numeroase speculații cu privire la acest videoclip. Numeroși sunt cei care susțin că este filmat în viitor și că încearcă să transmită un mesaj clar oamenilor pentru a-i anunța că o catastrofă se va abate asupra lor în curând. Această ultimă teorie este o speculație, care nu poate fi probată în momentul de față. Cu toate acestea, nimeni nu poate spune cu exactitate care este scopul videoclipului, nici de cine a fost făcut și nu se poate preciza momentul în care a fost filmat.

Va invit sa urmariti materialul filmat

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s