CUCURIGU!!!

 

00gl054u_mf

Era odata un cocos Foarte-ngafat ,nevoie mare , Ce-avea in mintea lui fixat , Cum ca , doar din a lui cantat Pe bolta soarele rasare .

S-a intamplat insa-ntr-o zi Ca a lui sirinx a racit . N-a mai cantat nici cucurigu , Nu s-a lasat deloc nici frigu” , Iar soarele a rasarit .

Stapana lui , vazandu-l trist Si zgribulit,cuprins de boala ; A zis : ,, Consider simplu ca e drept Sa iti zbor capul tau destept , Punandu-te la fiert in oala ” .

De cum a zis , s-a pus pe traba ; Iar cand fierbea mai bine oala , I-a pus o lingura de sare , Vazu cum soarele rasare ; Inteleggand atunci morala :

De e un soare mic si palid , Sau unul mare , aprins si ros’ ; Rasare , numai cand vrea el Si nu cand canta vr-un cocos !

24 aprile 1994 Mircea Grigoriu Pictoru

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s