Anunț șocant făcut de Victor Viorel Ponta. Avertisment sumbru: „Vă spun direct”- VIDEO

Fostul premier Victor Ponta susține că politica europeană este de reducere sau de închidere a producției de energie pe cărbune. Victor Ponta a declarat la TV Sud că Transilvania ar putea deveni dependentă de importul de energie electrică din Cehia, Ungaria, Slovacia sau Polonia. 

Victor-Ponta_guvern

„Vă spun direct, fără teorii conspiraționiste și fără nicio altă panică. Da, politica generală a Uniunii Europene este de a reduce și chiar de a închide producția de energie pe cărbune și sunt două țări afectate: Polonia și România. Doi, dacă se închid, Doamne ferește, CNH și apoi C.E.O, toată Transilvania va cumpăra energie electrică, conform reglementărilor europene din Cehia, Ungaria, Slovacia, Polonia”, a spus Victor Ponta.

Fostul premier a spus că a ajutat Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai mult decât îi dădea voie Comisia Europeană.

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în POLITICA, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s