Descoperire uimitoare | Craniile din Paracas, Peru, au aparținut unei civilizații extraterestre

 

Pe coasta de sud al statului Peru, se află misteriosul deșert Paracas. În 1928, arheologul peruan Julio Tello a descoperit un cimitir antic, în care se aflau numeroase cranii alungite.

1348823347

 

Inițial, s-a vehiculat ideea că au aparținut unor oameni, care prin diferite metode au reușit să-și deformeze craniile. Au fost denumite craniile Paracas și pentru că în acele vremuri tehnologia nu permitea analizarea lor au fost depozitate în magazia unui muzeu.

Craniile sunt 300 de la număr și datează de cel puțin 3000 de ani. Datorită formei lor bizare, au ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la originea lor. De-a lungul timpului, nu puțini au fost cei care au susținut că au aparținut unei specii extraterestre, care din motive necunoscute, și-a dus existența pe Terra. Pentru că la vremea respectivă nu se putea dovedi acest aspect, s-a mers pe ideea că au aparținut unui trib din America de Sud, care a aplicat tehnica de alungire craniană.

paracas-cranii

Anii au trecut și tehnologia a ajuns în punctul în care o analiză clară ale craniilor Paracas poate fi realizată. O echipă de specialiști peruani a analizat o parte dintre cele 300 de cranii, iar concluziile sunt de-a dreptul șocante.

În primul rând, craniile sunt mult mai mari decât cele ale omului. Capacitatea craniană este cu circa 25 % mai mare decât cele umane și interesant este faptul că sunt cu peste 60% mai grele. Pornind de la aceste două aspecte s-a hotărât realizarea unui set de analize ADN.

ADN-ul mitocondrial, adică cel moștenit de la mamă, este unul necunoscut. A suferit numeroase mutații genetice care nu au existat niciodată pe Terra. Specialiștii sunt de părere că baza ADN-ului este similară cu cea umană, doar că la aceasta au fost adăugate numeroase mutații genetice.

În acest fel s-a stabilit că ființele, care au trăit în urmă cu peste 3000 de ani în Paracas au origini extraterestre. Singura întrebare la care nu există încă un răspuns este dacă aceste ființe s-au născut pe Terra sau au venit dintr-un loc îndepărtat din Univers.

 

Sursa: efemeride.ro

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în ARHEOLOGIE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s