Isărescu, Varanul Voiculescu şi Impotenţa Confiscării celor 60 de milioane de euro!

isarescu - voiculescu

In timp ce Isarescu a permis un somn al natiunii care a nascut monstrii care astazi ii lichideaza pe romani si ii arunca afara din case, sute de mii de romani, Varanul Voiculescu o duce bine mersi: impotentul ANAF a reusit sa recupereze citeva sute de mii de euro din cei 60 de milioane de euro prejudiciu in dosarul ICA. Pentru care Felix a luat 10 ani de puscarie dar va iesi in curind!

Ca Isarescu este protectorul lui Voiculescu, desi trebuia sa fie al tuturor romanilor, o stim din anii ’90! De cind Isarescu ar fi putut sa il deconspire pe Voiculescu si cei 230 de milioane de dolari aparuti peste noapte in buzunarele unui mic securist, Crescentul Voiculescu. In loc de „follow the money!”, Isarescu a folosit metoda „inchide ochii!” Si uite asa l-a albit pe Voiculescu cu cei 230 de milioane de dolari care erau de fapt ai romanilor!

Imi vine sa rid! Un alt individ care vine din spuma Securitatii, actualul sef al ANAF, Diaconu, este actualul protector al Varanului! Si se plinge ca nu poate sa recupereze Prejudiciul Statului, de 60 de milioane, desi a trecut un an de la o sentinta definitiva!

Pai oameni buni, daca miine ANAF ar dori recuperarea banilor, ar scoate la vinzare toate Antenele! Ar stringe rapid cei 60 de milioane din vinzarea celor 4 Statii. Dar nici macar nu s-ar ajunge aici! In fata unei asemenea „miscari”, Voiculescu va plati pe loc toti banii! Ca nu cumva sa-si piarda Outzele lui pretioase!

Asadar, amaritii sint executati fara mila si scosi in strada, in timp ce regimul Isarescu-Diaconu il iarta pe Vociulescu, inca odata,  de 60 de milioane de euro!

Dragi romani „fraieri”, noi sintem prosti, nu ei! Sa vedeti cum vor sari pe mine tucalarii lui Felix, unul cite unul! Deja mi-am cumparat un Plici!

sursa: nasul.tv

 

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s