Aşa arată cel mai mare Moş Crăciun construit din nisip. VIDEO

Uite cum arată cel mai mare Moş Crăciun din nisip!

1.000 de tone de nisip au fost folosite pentru ca uriaşul cu barbă albă, simbol al Crăciunului, să prindă viaţă pe o plajă din India. Artistul care l-a creat a vrut să transmită astfel un mesaj de pace în lume.

mos-500x313

Moşul din nisip măsoară 13,7 metri înălţime, iar pentru realizarea lui Sudarsan Pattnaik, un tânăr artist indian, a muncit 22 de ore. A fost ajutat de 20 dintre studenţii săi de la Sudarsan Sand Art Institute din Puri. Opera este un record, iar artistul a contactat deja reprezentanţii Limca Book of Records pentru ca sculptura să fie declarată oficial cea mai mare de acest fel din lume. Nu este primul record pe care Sudarsan Pattnaik îl înregistrează. Tânărul figurează deja în Limca Book of Records cu alte opt opere de artă. Moşul realizat din nisip este, însă, de departe cea mai reuşită.

Va invit sa urmariti materialul video

Uriaşul Moş Crăciun poate fi admirat pe plaja Puri din Orissa, India, până la 1 ianuarie.

sursa:oradetimis.oradestiri.ro

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în DIVERSE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s