În Mehedinți :Poliția în 2015, BATE oamenii de Crăciun ca Miliția anilor `80 (video)

Doi polițiști, milițieni, au bătut în noaptea de Crăciun doi oameni care se întorceau de la petrecerea de Crăciun. Motivul, fiind deosebit de periculoși pentru că nu au reușit să oprească calul la semnalele paletei milițienești.Oamenii trași din căruță și batuți bine au fost transportați, de milițieni, la spitalul de psihiatrie pentru ca polițiști să scape basma curată exact ca înainte de 1989.

politia-romana

,,Sumar: „Frumusetea poporului roman, este ,,ucisa,, de bravii purtatori de uniforma ai statului politienesc, instaurat in mintea unor otrepe ale sistemului!
Dovedește că la sfârșitul anului 2015 încă mai există milițeni în sistemul poliției.
Tindem să credem că prin testele psihologice ale polițiștilor există și răspunsul la întrebarea:
„Pe mine m-ai omorât (cu bătaia), iar cu calul ce ai avut?” deoarece aceștia au legat calul de poarta poliției ca să nu scape, singurul lor martor, care să confirme că acțiunea a avut succes.
„AM PUTEA CATALOGA MISIUNEA AȘA:
Acțiune în forță și de mare efect a bravilor polițiști de la postul de poliție din Izvorul Bârzii, ținuți în brațe de (…) pe te miri ce abilități, care în noaptea de Crăciun, au acționat promt pentru siguranța ordinii publice, mai precis au batut, cu pumnii și picioarele doi oameni, simpli, de la țară, pemotivul că au petrecut în Sfanta zi de Crăciun.”
Acțiune desfășurată cu bocanci în cap, picioare în burtă, cătușe la mâini, că la picioare momentan nu au în dotare și mai apoi „infractorii” internați la nebuni. O procedură demnă de poliția anilor `80 plătiți de noi în 2015.

Tupeul MILIȚIEI în secția de Poliție se poate vedea și la sfârșitul video-ului.

Pentru Polițiști cu apucături de MILIȚIENI de la Izvorul Bârzi din județul Mehedinți:
„Băi, polițișilor cu teste psihologice terminate pe la JEBEL, angajați pe șpagă, habarniști de lege și slabi la bătaie, se filmează în toate instituțiile publice că de aia sunteți plătiți din banii noștri. În vremea comunismului nu exista transparență, dar voi de unde să știți…”

sursa: https://www.facebook.com/ImpactdeMehedinti/?fref=photo

Acest film a fost realizat de Alin Ghiciulesc

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s