Cel mai bun PATE DE FICAT îl faci tu, acasă

12043162_730523847069390_1634441482745211122_n

TIMPI DE PREPARARE

  • Timp de gatire: 40 min
  • Gata in: 40 min

INGREDIENTE

  • 200 g ficat de pui
  • 100 g unt moale
  • 350 ml vin alb sec
  • cimbru
  • sare
  • piper

PREPARARE

Prepară în casă cel mai bun pate de ficat. Nu e chiar atât de greu cum sună. Iată reţeta:

1.    Ficăţeii curăţaţi şi spălaţi se pun la fiert cu vinul alb, sare, piper şi cimbru. Se lasă 10 minute.

2.    Apoi, se mixează adăugând untul moale şi un pic din zeama în care au fiert.

3.    Se pune pateul într-un borcan şi se lasă să se răcească.

4.    Se dă borcanul la frigider şi se consumă timp de o săptămână.

POFTA BUNA !

 

sursa: retete.unica.ro

Anunțuri

Despre Eurocrystal

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în RETETE CULINARE, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s