Marea Britanie: Vânzările de carne procesată au scăzut după avertismentul OMS privind consumul acestui tip de carne

marea-britanie-vanzarile-de-carne-procesata-au-scazut-dupa-avertismentul-oms-privind-consumul-acestui-tip-de-carne-166064Vânzările de șuncă și cârnați au scăzut în Marea Britanie de când Organizația Monială a Sănătății a scris într-un raport că există un risc ridicat de cancer asociat cu consumul de carne roşie şi carne procesată, informeazăThe Independent.

Supermarketurile au înregistrat o scădere de trei milioane de lire sterline în vânzările de produse procesate din carne de porc doar în ultimele două săptămâni. Vânzările de șuncă preambalată au scăzut cu 17% în săptămâna de după anunțul OMS și au continuat să scadă cu încă 16,5% în săptămâna următoare.

Vânzările de cârnați au scăzut cu 15,6% în ultima săptămână din octombrie și cu încă 13,9% în prima din noiembrie.

Organizația Mondială a Sănătății a transmis în octombrie că un consum mai mare de carne roșie procesată crește riscul de cancer de stomac.  În același timp, fermierii s-au arătat îngrijorați că o astfel de informație le-ar putea afecta vânzările de carne.

”Dacă ei vor stabili acest lucru – și cred că o vor face – eticheta se va păstra. Vor trece decenii și miliarde de dolari pentru a o schimba” a spus Betsy Booren, de la Institutul Nord American al Cărnii.

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s