Paradox pe piața auto: Românii aduc în țară Dacii la mâna a doua din țările occidentale

Romanii aduc din Europa de Vest nu doar Volkswagen, Opel si Ford, ci și Dacia. Aceștia cumpără lunar aproximativ 100 de Dacii rulate în afara țării.

Astfel, peste 6% dintre automobilele Dacia aflate la prima inmatriculare in tara noastra sunt rulate, provenite din import, scrie

Motivul este cât se poate de clar: drumurile pe care a circulat mașina au fost mai bune, calendarul de service mai bine respectat, iar taxele sunt aceleasi ca și pentru o Dacia cumpărată din țară. Mai mult decât atât, automobilele Dacia au servit în țările din Europa de Vest drept mașini de flote/companie, iar la scoaterea lor pe piața second hand prețurile sunt uneori foarte mici, scrie 0-100.ro

Cele mai tranzacționate mărci sunt Volkswagen (aproape 42.500 schimbări de proprietar în perioada ianuarie-iulie 2015), urmată de Opel (peste 25.000 cazuri) și Ford (peste 19.000 cazuri). Dacia ocupă locul 4.

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în STIRI SI INFORMATII. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s