Pomiţă – Traditii romanesti

Ingrediente:

  • piept de la un pui
  • caşcaval 200g
  • ciuperci 300g
  • masline 100g
  • struguri albi fără seminţe 200g
  • ulei 100ml
  • sare
  • piper

Preparare:

Pieptul de pui se fierbe in apă cu sare, se raceste si se taie pai.
Ciupercile se fierb 15min, apoi se taie sub forma de pai, dupa care se calesc in ulei 15min. Se pun sa se raceasca.
Cascavalul si maslinele la fel se taie pai.
Bobitele de struguri se taie in jumatate.
Toate ingridientele se amesteca cu tot cu uleiul de la calirea ciupercilor.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Timp Preparare: 30 ‘
Complexitate: redusa

POFTA BUNA !

Anunțuri

Despre Eurocrystal

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în RETETE CULINARE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s