Fanii români s-au făcut de râs la Budapesta: incidente grave în sectorul rezervat galeriei noastre

Partida Ungaria – România a fost precedată de evenimente neplăcute, însă, de această dată, de vină n-au mai fost huliganii maghiari, ci totul a plecat de la ieşirile inexplicabile ale fanilor veniţi din ţară.
Un meci Ungaria – România a devenit aproape de neconceput fără existenţa unor incidente provocate de suporterii celor două naţionale. Dacă galeriile adverse nu se bat în oraş, ceea ce nu s-a mai întâmplat de această dată, furia susţinătorilor se dezlănţuie în tribune. Pe „Groupama Arena“ de la Budapesta, suporterii României s-au luat la bătaie între ei, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru ca situaţia să nu iasă de sub control! După potolirea spiritelor, jandarmii au rămas în sectorul românilor pentru a preveni o nouă încăierare. Conflictul a izbucnit din cauza faptului că la meci au ajuns componenţii mai multor galerii rivale de la noi din ţară. La început aceştia şi-au adresat înjurături, apoi au pornit o bătaie în toată regula, cu pumni şi cu picioare.
Incidentele au fost atât de grave încât de la staţia de amplificare a stadionului s-a transmis un mesaj în limba română prin care cei aflaţi în sectorul rezervat fanilor tricolori au fost anunţaţi că, dacă nu incetează violenţele, vor fi evacuaţi din stadion.  Suporterii veniţi din România au profitat de pauza meciului pentru a-şi adresa o nouă repriză de înjurături. Dacă în sectorul galeriei noastre n-ar fi existat cordonul de jandarmi care separă cele două facţiuni ale susţinătorilor veniţi din ţară, în mod sigur aceştia s-ar fi luat din nou la bătaie.  . În minutul 65 al partidei, galeria noastră s-a dezbrăcat la pielea goală şi a început să cânte cu foc. Se strigă „Suntem români şi ne vom apăra / Pământul sacru şi istoria”. Nemulţumit că unii dintre suporteri au început să se îmbrace, un lider cu portavoce le-a strigat din toate puterile: „Daţi-vă tricourile jos. Hai, toată lumea la piele!”. Reveniţi la bustul gol, ai noştri au început să cânte „Treceţi batalioane române Carpaţi”
sursa: adevarul.ro

Anunțuri

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în SPORT. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s