Produsul care poate provoca boli de inimă, diabet, infertilitate sau cancer!

Un grup de cercetători germani a examinat zeci de sticle de apă îmbuteliată din întreaga lume, iar în paralel au testat și apa de la robinet!

Vestea proastă este că specialiștii au descoperit aproape 25.000 de substanțe chimice într-o singură sticlă de apă îmbuteliată.

În apa îmbuteliată există elemente care au interferat cu două tipuri de receptori hormonali, estrogeni și androgeni, într-o proporție cuprinsă între 60 si 90 %.

Aceste substanțe chimice nu fac altceva decât să imite efectele pe care le au produsele farmaceutice asupra organismului nostru.

Cercetătotii respectivi susțin că aceste substanțe pot provoca boli grave precum diabet, boli de inimă, infertilitate sau cancer.

Testul cu apa de la robinet a avut un rezultat și mai surprinzător! Detalii, pe unica.ro!

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu