Cele mai ‘puternice’ manipulari ale ILLUMINATILOR

1. Curentul “Trezirii Constiintei” care a luat o amploare incredibila in ultimii 3-5 ani, conform caruia “lumea usor usor se trezeste” si se va intoarce impotriva sistemului. 99% din oameni au cazut in aceasta capcana a Illuminatilor si sunt convinsi ca asta este tot ce trebuie sa faca. Realitatea este ca acest lucru chiar se va intampla, se va ajunge intr-un punct in care masele vor reactiona extrem de violent in fata crizelor ce vor veni, insa aceasta asa-zisa “trezire” nu va avea loc impotriva cui trebuie,adica impotriva clanului Rockefferilor sau a Rothschildilor sau a celorlalte 11 familii din Grupul celor 300 , ci impotriva propriilor guverne, adica a marionetelor fara valoare. Adica exact cum au planuit cei din umbra. Si din “extraordinara si initiatica trezire “, lumea se va trezi in mijlocul unui razboi civil global, din care nu vor avea de castigat decat cei din varful piramidei, cei intangibili. Ordo ab Chao, sau Ordine prin Haos. Atunci,avand ca scuza violenta generalizata de pe strazile lumii, Oculta va implementa primul regim fascist global din istorie, pentru a “mentine ordinea si pacea”. Cum se spala creierele in aceasta directie? Practic curentul a fost propulsat de documentarele oculte Zeitgeist, in care Ocultii au “demascat” cum au vrut si ce au vrut ei despre ei insisi. Apoi a urmat Facebookul bine inteles…Totul se propaga intr-un ritm incredibil si toata lumea e fericita ca …”se trezeste”.

2. Teoria care se propaga deasemenea cu un ritm extrem de accelerat in medii, conform careia religia este ea insasi o conspiratie pentru a subjuga masele. Ei bine, aici apare un fenomen extrem de rar, pe care l-as numi “conspiratie in conspiratie”.Si asta din simplul motiv ca religia este unul din cei mai mari dusmani ai Ocultei in realitate, iar unul din cele mai importante obiective a Illuminatilor este distrugerea tuturor religiilor. Ei de fapt isi doresc distrugerea din temelii a spiritualitatii omului, astfel individul devenind o simpla piatra cioplita in fata tavalugului ocult.Tot ce-au trebuit ei sa faca a fost sa scoata in evidenta anumite aspecte mai putine pozitive a institutiei Bisericii,iar apoi sa vina cu ceva in loc. Nu a fost decat o simpla formalitate sa raspandeasca fel de fel de teorii ale “energiilor universale” de genul New Age, sau teorii ale similitudinii tuturor religiilor lumii, in genul Iisus sau Buddha..tot aia. Astfel oamenii au ajuns sa creada ca sunt crestini, dar practica si yoga, sunt atei, dar de fapt cred intr-un asa-zis Dumnezeu universal, un fel de matrice esoterica. Toate aceste curente sunt in realitate expediate intentionat catre mase, formand in ansamblul lor un set de simptome ale unei boli ce se numeste Sincretism Religios. Ura fata de religii ,si in special fata de crestinism,a fost insamantata destul de usor deasemenea prin seria de documentare oculte Zeitgesit..Desigur ca nimeni nu poate nega coruptia care exista in biserici, insa 99% dintre oameni confunda institutia bisericii ( pe care insusi Dumnezeu o numeste in Biblie “Marea Tarfa” la Apocalipsa) cu Dumnezeu insusi…Care este obiectivul Ocultei? Vedeti scrisoare lui Albert Pike catre Mazzini, in care acesta specifica ca in final se doreste starnirea in masa a nihilistilor si a ateilor lucru care va duce in final la acel haos general planuit, pentru ca in final sa se ajunga la alte lucruri..dar ne oprim aici cu amanuntele.

3. O alta manipulare extrem de puternica este cea a suprapopularii planetei. Aici nu sunt prea multe de spus, se stie ca se promoveaza in presa faptul ca Terra nu poate duce mai multi oameni decat suntem acum, adica putin peste 7 miliarde…Ideea este nu ca nu se poate ci nu se doreste. De ce? Sunt multe motive. Este insa de retinut un lucru: Daca s-ar aplica toate tehnologiile neoficiale existente, pe Pamant ar putea convietui in pace cam 50 de miliarde de oameni.Restul nu mai conteaza…

Reclame

Despre CRYSTAL

Lasă lumea să se desfășoare în fața ochilor tăi fără să încerci mereu să o înțelegi. Lasă relațiile să decurgă firesc, de vreme ce toate lucrurile se așază într-o ordine divină. Nu te strădui din răsputeri să înfăptuiești un lucru – pur și simplu lasă lucrurile să evolueze de la sine. Nu te obosi permanent să înțelegi oamenii. Când așteptările tale au fost înșelate, așa trebuia să se întâmple. Transformă-te într-un observator foarte fin, judecă mai puțin, ascultă mai mult. Acordă-ți timp pentru a-ți deschide mintea în fața fascinantului mister și a incertitudinii pe care cu toții o resimțim.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s